GAZİANTEP / NURDAĞI - Şehit Emrah Çetin İlkokulu

Kas

ilkokul 1.sınıf öğrenci ve velileri  için afet farkındalık eğitimi sunumlarına okulumuz web sitesinden ulaşabilirsiniz

Nis

4. Sınıf Okuma Becerileri Metin ve Soruları

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı; uzaktan eğitim sürecinde tüm öğrencilere TRT EBA televizyonu yayınları, canlı dersler ve EBA dijital platformunun oluşturduğu alternatif sistemlerle ulaşmanın yanı sıra onlara her sınıf düzeyinde kaynak desteği hazırlayarak paylaşıyor. 4. sınıf öğrencileri için yayınlanan çalışma fasiküllerinin beşinci ve altıncı üniteleri de bugün öğrencilerle paylaşıldı. Yeni yayımlanan 10 fasikülde 850 sorunun yer aldığını belirten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Salgın sürecinde her bir öğrencimize ulaşmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynak sunmaya devam ediyoruz." dedi.

Mrt

İngilizce Dersi Öğretim Programı esas alınarak belirlenen kelimeler ile öğrencilerin yaş grubu ve seviyelerine uygun görsellerin birleştirilmesiyle hazırlanan 2-8. sınıf öğrencilerine yönelik kelime kartları Genel Müdürlüğümüzce hazırlanmıştır. 34 temada hazırlanan kartlar   http://tegmmateryal.eba.gov.tr  web sayfasında öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Mrt

Bilgi ve iletisim teknolojilerinin günümüzde ulastıgı seviye göz önünde bulundurularak

vatandaslarımıza dogrudan hizmet sunan kamu kurum ve kurulusları bu hizmetlerin önemli bir

bölümünü e-devlet uygulamasına tasımıstır

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik sunulan dördüncü soru paketi ile birlikte paylaşılan soru sayısı 1000'i aştı. Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.015 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin erişimine açılmış oldu.

Mrt

DİKKAT EKSİKLİĞİ VE HİPERAKTİVİTE BOZUKLUĞU OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EL KİTABINA VELİLERİMİZ VE3 ÖĞRETMENLERİMİZ SİTEMİZDEN ULAŞABİLİRLER

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim sürecinin farklı koşullarını dikkate alarak ilk, ortaokul ve liselerdeki tüm öğrenciler için sunduğu kaynak desteğini giderek daha da büyütüyor. İlk 4 ünitelik çalışma fasiküllerinin ardından ortaokul öğrencilerinin tümü için 5. üniteden 2800 soru içeren 42 fasikül daha yayımlandı. Yaşanılan sürecin farkı dikkate alınarak öğrencilere sunulan kaynak desteğinin ölçeğinin büyütüldüğünü dile getiren Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, desteğin devam edeceğini belirtti.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, salgın sürecinin başından bu yana her kademedeki öğrencilere özel kaynak destekleri ile öğrenme kayıplarının en aza indirilebilmesini amaçlıyor. 9. sınıflar için beceri temelli etkinler içeren kaynakların ardından bu kez 10. sınıf öğrencilerine yönelik 9 dersten 980 etkinliğin yer aldığı kitap seti erişime açıldı. Desteklerin giderek artacağını belirten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önümüzdeki günlerde 11 ve 12. sınıflar için setlerin yayımlanacağını ifade etti.

Şbt

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, depremden etkilenen çocukların psikososyal yönden desteklenmesi amacıyla "Aileler İçin Çocuklara Yardım Kılavuzu"; deprem ve psikolojik travma konusunda da "Öğretmenler İçin Yardım Kılavuzu" hazırladı. Ayrıca, depremin yaşandığı bölgede ikinci yarıyılın başlamasıyla birlikte tüm okullarda öğrencilere yönelik üç oturumdan oluşan psikoeğitim programı uygulanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı